Stockholm Solenergi

4,59

Vi installerar solceller, elbilsladdare och batterier. Lösningarna är alltid skräddarsydda, kompletta och med fast pris. Alla montage utförs av våra erfarna och kunniga montörer, självklart med kollektivavtal.

Läs mer

Stockholm Solenergi installerar solceller, elbilsladdare och batterier. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar, komplett och med fast pris till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, gårdar och lantbruk. Alla montage utförs av våra erfarna och kunniga montörer, självklart anställda med kollektivavtal. Vi arbetar schyst helt enkelt! Stockholm Solenergi (av Bolagsverket registrerad bifirma till Mälar Bygg och Montageservice i Sthlm AB) är registrerad Elinstallatör hos Elsäkerhetsverket.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Stockholm Solenergi:

Erbjudande

  • Medlem av Svensk Solenergi
  • Nyckelfärdiga anläggningar

    I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

  • Takintegrerade lösningar

    I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

  • Batterilösningar

    Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

  • Gratis platsbesök

    Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

  • En anläggning på 10,8kW där vi valt att inte fästa montagesystemet i taket, istället tynger stenplattor ner systemet. Panelerna är uppvinklade 10 grader. 40 st 270W solpaneler från JA Solar och växelriktare från Fronius. Utmärkt för tak < 6 grader lutning då takets tätskikt inte behöver penetreras med fästen.

  • Denna anläggning på 11,8 kW, med svarta solpaneler från Tyska Luxor är på 275 Wp/st, och är utrustad med växelriktare och optimerare från SolarEdge. Tack vare Solar Edge optimerarna har solpaneler kunnat placeras i olika riktningar och i olika lutningar på taket, takkupan och på garaget.

  • Här har vi exempel på en snygg liten anläggning där panelerna integrerats i taket. Det integrerade systemet är av märket SOL 50. Kunden passade på att ersätta en del av betongpannorna med solpaneler. Hela taket hade kunnat utnyttjas om en större anläggning hade önskats. 270 Wp svarta paneler från JA Solar.

Kundomdömen

4,59 i genomsnitt (27 omdömen)

  1. Raimo, Gudö

    Installation:

    Kundmottagande:

    Snabba, effektiva killar. Elektrikern var en riktig duracellkanin. All montering av hög kvalité vad man kan se nu. Hjälpte tom att montera mina vindskiveplåtar.

    Systemstorlek: 9,0 kW

  2. Marie-Louise, Tungelsta

    Installation:

    Kundmottagande:

    Mycket tillmötesgående och proffsiga. Bra med personligt besök före offert.

    Systemstorlek: 8,4 kW

  3. Roger, Norrtälje

    Installation:

    Kundmottagande:

    En jättebra firma. Alltid välbemötande när man ringer. En del små missar vid installationen, men det rättade dom till omedelbart utan tjafs. Toppenkillar allihop. Fungerar perfekt.

    Systemstorlek: 7,6 kW

  4. Elisabeth, Huddinge

    Installation:

    Kundmottagande:

    Väldigt trevliga i all kontakt, tyvärr ostrukturerade i installationsfasen och dök upp utan förvarning samt en massa åkande för att hämta materiel.

    Systemstorlek: 14,7 kW

  5. Robert, Trångsund

    Installation:

    Kundmottagande:

    Mycket snyggt och proffsig jobb, mycket positiva reaktioner från grannar. Mycket lätt att samarbeta med företaget då dom vill att jag skall vara 100% nöjd .Viss försening uppstod men det viktigaste är att jag fått en anläggning som jag är nöjd med. Denna anläggning är på 16.2 kW. Jag rekommenderar detta företag.

    Systemstorlek: 16,2 kW

  6. Erich, Herräng

    Installation:

    Kundmottagande:

    Bra pris, bra och snabb respons på frågor då jag gjorde installationen själv.

    Systemstorlek: 6,6 kW

  7. Robert, Skogås

    Installation:

    Kundmottagande:

    Noggrann och effektiv

    Systemstorlek: 3,6 kW

Stockholm Solenergi

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar