Solexperterna Värmland AB

5,0

Vi är din kvalitetsleverantör av nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi tar hand om hela processen, från besök på plats över planering av anläggningen inkl. hållfasthetsberäkning till färdig installation.

Läs mer

Solexperterna levererar och monterar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, företag och myndigheter. Genom vår kunskap får du ett system som är anpassat till rådande förhållanden. Vi väljer att satsa på väletablerade europeiska tillverkare för såväl solpaneler, växelriktare och infästningssystemet. Solexperterna är ett värmländsk företag med kunskap och engagemang.

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar

Här finns Solexperterna Värmland AB:

Erbjudande

 • Medlem av Svensk Solenergi
 • Nyckelfärdiga anläggningar

  I en nyckelfärdig anläggning ingår solcellspaneler, växelriktare, övrigt material och montage — det vill säga allt som krävs för att du ska kunna producera solel. En anläggning kan antingen monteras på lämplig takyta eller på marken.

 • Takintegrerade lösningar

  I en takintegrerad solcellsanläggning utgör solcellspanelerna det yttre tätskiktet så istället för att montera panelerna utanpå ett befintligt takmaterial, så ersätts takmaterialet. Ett takintegrerat solcellssystem kan framförallt vara lämpligt om man planerar att renovera taket i samband med installationen.

 • Batterilösningar

  Syftet med batterier är att man kan lagra solel, som produceras på dagen, och använda den kvällstid och ibland nattetid. Man behöver därmed inte sälja lika mycket överskottsel. Batterier innebär dock inte att man blir helt självförsörjande.

 • Gratis platsbesök

  Platsbesök görs bl.a. för att mäta upp och dimensionera solcellsanläggningen utifrån takets mått, identifiera lämplig placering av växelriktaren och för att ta reda på hur montage skall ske på taket.

Referensanläggningar

 • Camping i Stöllet. Paneler i öst- och västläge.

 • Ladugård i Högboda med 29 st Longi370 paneler och Fronius växelriktare.

 • Kyrkan i Höljes. 165 paneler med liggande montage från Heckert Solar. Producerar ca 50kW.

Kundomdömen

5,0 i genomsnitt (3 omdömen)

 1. Lennart, Kil

  Installation:

  Kundmottagande:

  Högsta kvalitet i utförande, trevligt bemötande, kalkylen höll hela vägen.

  Systemstorlek: 29,9 kW

 2. Paul, Höje

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket trevlig kille, ge bra information, bra att nå vid frågarna, svara snabbt. Har bra kunskap angående installation, funktion, utvecklingar. Har hjälpt med fylla i olika blanketter. Hela processen gick smidigt.

  Systemstorlek: 11,7 kW

 3. Benneth, Kil

  Installation:

  Kundmottagande:

  Mycket duktig och kundorienterad leverantör, supernöjd!

  Systemstorlek: 15,8 kW

Solexperterna Värmland AB

Be om offert

Få ett förslag inom ett par dagar