Solcellskollen använder cookies i syfte att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse. Genom att klicka eller navigera på sidan accepterar du insamling av dessa.

Cell Solar

Cell Solar säljer nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Vi tar hand om dig utifrån dina önskemål och behov från offertstadiet till färdig anläggning och din framtid som mikroproducent.

Erbjuder nyckelfärdiga anläggningar
Erbjuder gratis platsbesök
Hjälper till med bygglov
Erbjuder takintegrerade lösningar
Erbjuder batterilösningar
Erbjuder underhåll som tillval
Medlem av Svensk Solenergi

Kundomdömen

 • Jonatan

  Skurup

  Installation

  Kundmottagande

  Datum

  2018 M08 23

  Systemstorlek

  12,6 kW

  Omdöme

  Proffsiga, trevliga men något stressade.

Referensanläggningar

 • Staffanstorp. En utav våra första installationer i Skåne där kunden valde Cell Solar tack vare vår lokala närvaro och konkurrenskraftiga pris. Anläggningen har blivit en god referens till flertalet nya kunder. Förväntad produktion 12-13 000 kWh/år.

 • En kund i Vällingby, Stockholm, som i samband med sitt takbyte valde att installera solceller med oss. Förväntad produktion på ca 8000 kWh/år.

 • Eskilstuna. Kunden önskade en markanläggning istället för att bygga på taket. Totalt 80 st solpaneler som förväntas ge en produktion på ca 18-20 000 kWh/år.

Längre beskrivning från Cell Solar

Cell Solar jobbar med nyckelfärdiga solcellslösningar till privatpersoner, företag och föreningar. Vårt mål är att ha en nära relation till kunden genom hela processen från hembesök, offertstadie, beställning, installation och slutligen uppföljning efter installationens färdigställande. Cell Solar ger dig som kund stort inflytande i planeringen av er solcellsanläggning och skräddarsyr anläggningen efter just era önskemål och behov. Vi hanterar även alla ansökningar och allt pappersarbete som annars ligger hos dig som kund att ha koll på, för att ge en så smidig helhetsupplevelse som möjligt.

Nyfiken på solceller?

Registrera dig gärna för vårt månadsbrev med nyheter från solcellsvärlden!